fredag 9 april 2010

Som en liten, liten muuuus.

Idag har jag och Joy sökt jobb och gått fram och tillbaka över Vhaltorvet. Vi tog även en fika och jag drog igenom all viktig fakta om vårat kollektiv, det vill säga om all incest hahaha. Närrå.

När vi vid halv 4 öppnar våran svarta tunga järngrind ser vi en mycket välkänd gestalt ligga ner på backen med en borste och vattenslang. Det är nämligen våran hyresvärd Knut! Hej Knut säger vi, men vill helst av allt bara vända, på grund av en liten (menade stor) brun sak på marken som han just försöker skura bort. BAJSKORVEN GJORD AV EN MÄNNISKA!!! Lite generat står jag där, men försöker låtsas som om läget är helt normalt.

Så tar jag lugnt på mig dagens utskällning (har fått göra det ett antal gånger nu..).

Idag handlar utskällningen om alla fördömda fimpar som ligger överallt och jag har bidragit med varenda en ;) haha "Ni MÅ samla up alle fimpar ellers slår jeg igen takterrasen for dere". OK! Hotar Knutisen med, men skämtar bort det lite snabbt med ett dåligt skämt som han alltid gör.

Andra klagåmålet var att det kom ett stort gäng med norske gutter klockan 03.00 i torsdags hem till Knutte och ringde på hans dörr! "Vi vill på nashspill till de svenske jenterna, vhor bor dere??????" HAHAHAHAHAHAHAHA vafan.


Slutligen, från Knuts sida var det tyst om bajskorven! Var tydligen lite genant för honom också ;) Bye / Lofflöw

3 kommentarer:

  1. hahahahahahahahahhaahahahaahhaaha

    SvaraRadera
  2. alltså hahaha.vem fan skiter på marken?
    KLEM MICK

    SvaraRadera